Gewicht regulering

Al vele jaren begeleiden we mensen naar een gezond leven met een daarbij passend gezond gewicht. Niet alleen een dieet of bewegen, maar vooral een weg zoeken om dit te bewerkstelligen en te behouden. Eventuele remmingen of problemen die dit in de weg staan worden bespreekbaar gemaakt en er wordt gezocht naar een oplossing.

Alleen, het blijft een gevecht om de eenmaal opgedane winst te behouden. Velen vallen dan ook (langzamerhand) weer terug in oude patronen en klimmen weer naar het oude gewicht.

Daarom willen we het over een heel andere, maar vooral meer eenvoudige manier aan gaan pakken. De energieoverdracht die ik gebruik bij pijnbehandeling wordt nu ingezet om de maag te ondersteunen. dit gebeurt niet op de buik, maar via de handen. Deze behandeling verminderd de behoefte tot voedsel inname op een milde, natuurlijke manier. Van belang is wel dat de behandeling minimaal twee maal in de week plaatsvindt en een aantal weken (5) wordt volgehouden. Indien je dat wenst kan gedurende deze weken je partner geleerd worden om dezelfde techniek hiervoor te gebruiken. 

Maak gebruik van de intake waarin een en ander nader wordt uitgelegd en de eerste behandeling zal plaatsvinden. De intake duurt een half uur, de vervolg behandelingen 15 minuten.

Totale kosten bedragen 200 euro. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen of in de Agenda zelf plannen.